Advokat helt enkelt

Rådgivning | Forhandling | Prosedyre

Søk stilling som advokatfullmektig her

Er du snart ferdig med studiene, nyutdannet eller har noen års erfaring og ønsker å bidra til vekst og utvikling i et nytenkende advokatfirma?

Vi tilbyr et ungt og positivt arbeidsmiljø, hvor du får mulighet til å utfolde deg med selvstendig initiativ og innsats, men med god oppfølging og samarbeid. Det vil bli tilbudt deltakelse på kurs og gjennomføring av advokatkurset under fullmektigtiden.

Har du ambisjon om å bli en dyktig advokat, er uredd og elsker faglige juridiske utfordringer? Hvis du kan skilte med gode faglige resultater og en utpreget etisk sans, kan du bli vår nye kollega.

Vi har saker innenfor arbeidsrett, fast eiendom, personskade og familie- og arverett. Men vi har også oppdrag som forsvarer og bistandsadvokat. Du vil få gode muligheter for prosedyre for retten. Hvis du ønsker å bli en god prosedyre- og forhandlingsadvokat, er du rett kandidat.

Vi tilbyr deg konkurransedyktig lønn og betingelser og kontorplass på bryggekanten hvor du dingler med bena i Sandefjordsfjorden.

Sandefjord er en attraktiv by i vekst, som kan by på egen nasjonal og internasjonal flyplass, ferjeforbindelse til Strømstad, vakre strender og et hyggelig og spennende handelssentrum.

Spørsmål om stillingen og søknad rettes til advokat Ken Roger Bratteng. CV, vitnemål og/eller karakterutskrift sendes sammen med søknaden.

Om oss

Advokat Bratteng AS har kontor sentralt ved bryggekanten i Sandefjord og med utsikt til fjorden. Vi tar saker i hele landet for privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. Våre rettsområder er i hovedsak innenfor arbeidsliv, eiendom, personskade og familie. Vi legger vekt på å alltid gi god faglig bistand, for å sikre våre klienter et best mulig resultat.

Med tjenesten mobiladvokaten.no gjør vi oss mer tilgjengelig for våre klienter. Mange av våre møter avholdes over videomøte og vi har sikker dialog med våre klienter på chat. Vårt mål er å gjøre advokattjenester lettere tilgjengelig for privatpersoner og bedrifter.

Daglig leder/Advokat Ken Roger Bratteng

Send søknad med vitnemål/karakterutskrift og CV