Advokat bolig og eiendom helt enkelt

Rådgivning | Forhandling | Prosedyre

Artikler om bolig og eiendom

Avslag eller klage på boligkjøperforsikringen

En boligkjøperforsikring, er en forsikring som kan tegnes av en boligkjøper ved kjøp av bolig. Men hva gjør du om forsikringsselskapet avslår dekning eller ikke gir deg god nok oppfølging?

naboer i tvist

Bør jeg velge leiegaranti i stedet for depositum?

Leiegaranti, også kalt husleiegaranti eller depositumsgaranti, er en garanti som benyttes ved leieavtaler som et alternativ til depositum. Bruken av leiegaranti har økt de siste årene, og tilbud om leiegaranti gis ofte av profesjonelle utleierne, slik som utleiemeglere.

Advokatene

Få advokat dekt på din forsikring

Thomas Cappelen
Les mer
Har etter anbefaling av en kollega brukt Bratteng til en privat sak og er strålende fornøyd med service, responstid og faglig tyngde. De var bl.a. også raskt på banen med en nøyaktig prosessrisiko analyse da tiden var moden for dette; noe jeg til tider har savnet uoppfordrede signal på ved bruk av Oslo advokater for både forretnings- og private engasjementer. Anbefales på det sterkeste.
Gunn Elisabeth
Les mer
Det hele startet med en sms, etter dette har jeg opplevd dette advokat firmaet som profesjonelle, de oppfattet raskt på hva saken handlet om. De er oppdatert på lover og regler, de er ryddig både på å fremlegge saken, og i det skrevne ord. De er hyggelige og de kler seg bra. Ønsker dere lykke til videre.
Christina Frantzen
Les mer
Veldig fornøyd! Ryddig, effektiv og følte hele veien at de tok godt vare på meg gjennom hele prosessen 😊
Håkon Wollan
Les mer
God oppfølging hele veien.
Anne Engebye Rue
Les mer
Advokat Bratteng ved Mia Hoff har gitt trygg og god oppfølging. Kan anbefales.
Previous
Next

Søk fri rettshjelp hos oss

Velge eiendomsadvokat

Har du en sak som gjelder eiendom og bolig, er det viktig å velge en advokat som har erfaring fra dette rettsområdet. Våre advokater arbeider daglig med saker om mangler, reklamasjon og forsikring.

Ved eiendomstvister etter kjøp og salg anbefaler vi at begge parter benytter seg av rådgivning fra advokat. Dette fordi sakene som regel er svært viktige for partene og handler om store verdier. 

Etter at det har oppstått tvist vil det som regel være mulig å få dekt advokatomkostningene på boligforsikringen mot dekning av egenandel.

Ofte vil det være grunnlag for å forhandle om en minnelig løsning av saken. Men i endel tilfeller vil saken måtte løses gjennom rettslig prosess. Vi fører jevnlig saker om bolig og eiendom i retten.

Bolig og eiendom

Advokat Bratteng AS bistår i spørsmål som oppstår knyttet til bolig og næringseiendom. Vi utformer avtaler, bidrar ved tvister og prosedyre for domstolene. Saksforholdene kan gjelde husleieforhold, feil og mangler ved kjøp og salg, plan og bygg, forsikringsdekning ved skade og rettigheter i fast eiendom.

Forsikringsdekning

I mange saker knyttet til eiendom vil du kunne ha forsikringsdekning for deler av dine advokatomkostninger. Vi bistår deg med vurdering og søknad om forsikringsdekning.

Vi gir ærlige og tydelige råd og vi er stolte av det vi leverer - alltid.