Logo til Advokat Bratteng AS Sandefjord

Advokat i Porsgrunn og Skien

Hele norges mobiladvokat

Ta kontakt med våre advokater for din sak i Porsgrunn og Skien på chat, telefon eller videomøte. Vi hjelper klienter i hele landet – uten ekstra kostnad. 

Advokat i Porsgrunn og Skien

Dersom du søker etter advokat for din sak i Porsgrunn og Skien, er Advokat Bratteng AS det naturlige valget. Du vil få tildelt en advokat som har kunnskap om rettsfeltet din sak gjelder.

Vurdering av sak

Advokat Bratteng AS gjør det lettere å bruke og kontakte advokat i hele landet. Våre solide og engasjerte advokater og advokatfullmektiger sitter klare til å gjennomgå din sak og vurdere hvordan den best kan løses og forfølges videre. Ofte vil det være mulig å søke deler av advokatkostnadene dekt på dine forsikringer eller under ordningen med fri rettshjelp. 

Solid.Engasjert.

Vårt motto er Solid. Engasjert. Ingenting er tilfeldig hos oss og vi strekker oss langt for å gi deg som klient den beste advokatbistanden. Vi er landets første mobiladvokat fordi vi ønsker å være tilgjengelig for deg som klient. Vi jobber etter et klart prinsipp om at en sak ikke skal ha unødvendig ventetid som følge av oss. Vi hjelper deg effektivt og greit uansett hvor i landet du bor – og uten ekstra kostnad.

Rettsområder våre advokater dekker

Våre advoketer bistår i saker som handler om arbeidsrett, eiendom, personskade og familie. 

Saksfelt

Vi dekker følgende saksfelt:

Arbeidsrett – oppsigelse, nedbemanning, sluttpakke

Eiendom – bolig, husleie, bil, kjøpsrett, håndverkertjenester,  forsikringsoppgjør

Personskade – yrkesskade, trafikkskade, pasientskade

Familie – arv, skifte etter samlivsbrudd, skilsmisse, barnefordeling, barnevern

Forhandlinger og rettslig prosess ved hjelp av advokat

Våre advokater har lang erfaring med forhandlinger og rettslige prosesser. Vi bistår i alle type saker som behandles i rettssystmet. 

Kompetanse

Advokat Bratteng AS ble etablert i 2015 og har lagt vekt på å bygge solid kompetanse innenfor våre utvalgte rettsområder. Alle våre medarbeidere gjennomgår intern kompetanseutvikling og deltar jevnlig på kurs for å fornye sin kunnskap. Vi er opptatt av at våre klienter skal få den beste mulig bistand. Derfor gjør vi alltid en grundig gjennomgang av sakens dokumentasjon og de rettslige sider og vi sørger alltid for å oppdatere oss på seneste rettspraksis. 

Teknologi

Advokat Bratteng AS er et moderne advokatkontor hvor vi benytter seneste tilgjengelig teknologi. Dette sikrer at du som klient alltid får mest mulig effektiv bistand. 

Kontakt med advokat i Porsgrunn og Skien

Dersom du søker advokat for din sak i Porsgrunn og Skien, kan du ta kontakt med oss på telefon +47 337 40 111 eller på chatten på denne siden. Vi vil gi deg tilbakemelding i løpet av svært kort tid. 

Avtal gjerne å møte oss på kontoret i Sandefjord eller på et mobilmøte.

Chat og videomøte

Tjenesten mobiladvokaten.no leveres av Advokat Bratteng AS. Gjennom tjenesten tilbyr vi en chat som kan benyttes til generelle spørsmål. I tillegg tilbyr vi videomøte med advokat som kan gjennomføres med din mobiltelefon, nettbrett eller pc. Tjenesten er enkel å benytte og krever ingen nedlastning. Sikkerheten er godt ivaretatt ved at samtalen er såkalt ende-til-ende kryptert. 

Tilgjengelighet

Vi er opptatt av å være tilgjengelig for deg og ser alltid etter nye måter å gjøre rettshjelp mer tilgjengelig for privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. 

Finne advokat

Når du søker etter advokat for din sak i Porsgrunn og Skien, er det viktig å tenke på at du finner en advokat som har kompetanse innenfor det aktuelle rettsfelt. Det er også viktig at advokaten har kapasitet til å ivareta din sak på en god måte og kan jobbe effektivt med saken. Kompetanse om det aktuelle rettsfelt og god progresjon og oppfølging, er ofte avgjørende for det endelige utfallet av saken. Vi bistår både privatpersoner, bedrifter og organisasjoner i Grenland og sørger alltid for en solid gjennomgang av sakens dokumentasjon og sakens rettslige sider. 

Fri rettshjelp i Porsgrunn og Skien

I mange tilfeller vil det være mulig å få dekt advokatomkostningene gjennom ulike ordninger. Fri rettshjelp i Porsgrunn og Skien gjennom det offentlige gis innenfor spesielle saksfelt og etter egne vilkår. Dette kan du lese mer om her. Mange har forsikring på bolig, bil og øvrige forsikringer som inneholder rettshjelpsdekning. Advokatene våre kan hjelpe deg med å søke om slik dekning. Du kan lese mer om ordningen her. Dersom man får endret et vedtak fra det offentlige, vil det også kunne være mulig å søke omkostningene dekt. 

Advokat

Advokat er en beskyttet tittel for jurister som innehar advokatbevilling. Advokater yter rettslig bistand til privatpersoner, bedrifter, organisasjoner eller myndigheter. 

Advokatbistand kan ytes i sivilrettslige saker mellom private rettssubjekter eller i offentligrettslige saker som gjelder forholdet mellom private rettssubjekter og det offentlige. 

Porsgrunn

Porsgrunn er en by og kommune i Vestfold og Telemark fylke. Kommunen har en befolkning på 36.091 (2016) og et totalt areal på 163,85 km2. 

Skien

Skien er en kommune i Vestfold og Telemark fylke. Kommunen har en befolkning på 54.510 (2016) og et totalt areal på 778,06 km2. 

Grenland

Grenland er et distrikt som utgjør den sørøstlige delen av Telemark fylke. 

Linker

Utdanning.no: Om utdanningen

Wikipedia: Definisjon

Advokatforeningen: Hjelpeside

Lovdata: Oversikt

Store norske leksikon: Definisjon

Lovdata: Porsgrunn Skien

Gule sider: Skien Porsgrunn

Skien kommune: Om Skien

Porsgrunn kommune: Om Porsgrunn

Wikipedia: Porsgrunn

Wikipedia: Skien

 

Ta kontakt  med oss og vi vil straks finne den beste advokaten i din sak i Porsgrunn og Skien. Personvernerklæring

Logo til Advokat Bratteng AS Sandefjord

Advokat Bratteng AS, org.nr. 914 845 033

Leif Weldings vei 18, 3222 Sandefjord

Postboks 366, 3201 Sandefjord

+47 337 40 111

Send epost

Mobiladvokaten.no er en tjeneste som drives av Advokat Bratteng AS. 

Vi påtar oss oppdrag i hele landet. Du kan møte oss på mobilen, på kontoret eller ha kontakt med oss på epost eller Digipost.

Dersom du ikke får dekt saksomkostningene dine gjennom forsikring, fri rettshjelp eller som erstatning, vil vi heller ikke belaste deg for reisekostnader og reisetid til nødvendige møter med motpart og rettsmøter.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Informasjonskapslene blir primært benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.

Les vår personvernerklæring her: Personvernerklæring